Wallström Ock Judarnas Fel

 


Hatattacker 

Teatern Bataclan i Paris. För alltid inskrivet i historien av hatattacker mot judar.

Det var tio män som kom till teatern i december 2008, berättar Negar Josephi i Expressen kultur . Dom skulle tala med föreståndaren. Männens ansikten var täckta av den arabiska keffiyeh - palestinasjalar -

Bataclan var då ägt av den franske juden Joel Laloux som sålde teatern ock flyttade med sin familj till Israel i september 2015.

Själva namnet fick teatern av en operett som var skapad av de judiska kompositörerna Jacques Offenback (1818-1880)ock Ludovic Hale’vy (1799-1862).

 

Judiskt Namn

Negar Josephi skriver att svenska media inte alls tog upp den judiska aspekten av Parisattackerna.

Attacken på Bataclan, där många israeliska ock judiska musiker stått på scenen genom åren, var den som orsakade flest dödade.

 

Jag minns själv när jag vaknade upp med nyheten om morden. Varken då eller senare under dagen hörde jag judar nämnas i samband med attacken mot teatern Bataclan.

Med tanke på att sveriges utrikesminister lade skulden för mördandet i Paris på judarna ( ja, ja, ja, israelerna då) så är tystnaden i svenska media inte så märklig.

Utrikesministern igen!

Det är alltså de franska judarnas fel att de blir utsatta för hatattacker av (de judiska israelerna då) fel att IS mördar kurder, yazider ock kristna.#Avrättning - #Judar - #Parisattacken - #PrayForParis - #executings - #mord - #murders - #story - #terror - Drama - IS - Teckning - paris