Amatrice)))

                  Vad Kunnat Rädda Amatrice?

Vad kunde räddat Idag har jag ägnat mig åt att skapa en teckning till minne av offren efter jordbävningen i Italien, men även de cirka 300 konstverk som förstördes.

På konstsajten Hyperallergic läser jag att Amatrice är den av cirka 70 drabbade städer ock samhällen i området som drabbades värst av jordbävningen.

 
 

I DN.KP.Junior, Stor jordbävning iItalien, läser jag att hus i dag är byggda för att klara av skalv på 6.2 enligt Richterskalan, som den som drabbade Italien.

  Att säkra liv ock konstskatter

Stefan Löfven säger att han vill skicka katastrofhjälp. Jag ska e-posta statsministern ock föreslå att vi hjälper Italien att “säkra” gamla hus ock kulturbyggnader.

Många liv, ock många ovärderlig konstskatter skulle då kunna räddas.

Eller vad säger ni?

Amatrice, - Jordbävning, - Konst, - Löfven - Nyhet, - Teckning,

A Crime illustration Cartoon

  My Crime Cartoon 

  I spent a lot of time yesterday making, a cartoon character as an illustration for a post about tv Crime serials, such as Maria Wern, produced by the swedish TV4 Channel and the Classical Murder She Wrote, that currently appear on HD TV,  It's a huge steps between these two.

 
Cartoon: Bengt Lindkvist 
 

Myself I got troubble with my Studio app, that I paid for, A bug took my work, and there one hour's work.disappeared.

But I managed to take a screenshot of the image, and I drew a lawyer on it. I also did a 15 sec. Instagram movie that I publish below 

 

 

 

 

Crime - Instagram, - Mariawern - Movie, - Serie, - Tv, - Video,

En Crime Cartoon

 
 
 En Cartoon Om Mord
 Jag har ägnat en god stund idag att göra en Cartoons, alltså en tecknad figur, som illustration till ett inlägg om tv-serier som Maria Wern och  Mord och inga visor, som just nu visas på¨SVT1 HD. Men min konststudioapp, som jag betalat för, slängde mitt verk, ock där försvann cirka en timmes arbete.
Men jag lyckades ta en skärmdump av bilden, ock ritade över den. Jag gjorde även en 15 sek. Instagram-movie som jag nu publicerar nedan 
 
 
 
Cartoon, illustration, tv-serie, Maria Wern, Mord och inga visor,